Lockey biztonsági Products Co., Ltd. egy professzionális gyártója szakosodott termelő mindenféle biztonsági zárolása termékek. Megalapítottuk a megfelelő zárolása tagout termékeket, hogy segítsen, elkerülve az ipari balesetek, ami okozza a váratlan energetizáló, vagy elkezd-megjelöl-a gépek és berendezések a kezeletlen kiadása energia gyártása. Kínálunk széles fiókzárolási eszközök és tagouts, amelyek leginkább a gépészeti és elektromos alkalmazásokhoz, beleértve a biztonsági lakat, szelep zárolása, hasp zárolása, elektromos fiókzárolási, kábel fiókzárolási, fiókzárolási kit és station, stb. Minden termékünk szabványos ISO és ANSI szabvány szerint gyártott.

Mi van a kutatási és fejlesztési csapata, hogy kihozza a különféle biztonsági zárolása termékek és megoldások elkötelezett ügyfeleink követelményeknek.

Mi a célja, hogy alapuló biztonsági LOTO termékeink jó szolgáltatásokat. Kölcsönös előnyök és a jó hitel, mi követjük az üzleti életben. Ha érdekli bármelyik termékeink, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk. Ígérjük, hogy a kínálat, kiváló minőségű termékekkel, elfogadható ár és elégedett szolgáltatás az Ön számára.