Markolat szoros megszakító zárolása kicsi

Markolat szoros megszakító zárolása kicsi
Termék részletek

Rendelési szám:   CBL 32

Grip szoros megszakító zár

a) Masszív ABS-ből készül.

b) Helyezze fel a széles vagy magas megszakító kapcsolókat, amelyek általában megtalálhatók a nagyfeszültségű / nagy teljesítményű megszakítókon.

c) C an szerszám nélkül könnyen kezelhető .

d) Lyuk átmérője: 10 mm.

 

Cikkszám

Leírás

CBL 32

Max. Befogás 15 mm

Nincs tartálygáz-elmozdulás, nem záródik ki

Balesetek története:

2006 júliusában a helyszíni üzemeltető belépett a tartályba belső ellenőrzés céljából. Belépés előtt nem végezte el az oxigéntartalom kimutatását, és nem végzett gázcserét a berendezésben (a helyszín üzemeltetőjének arra a módjára kell meghatároznia, hogy van-e benzinben gáz a tartályban, hogy meghallja a kipufogó "sziszegését"). Éppen az esés után belépett a felső megfigyelő személyzet, akik az embereket hívták megmentésre, majd wang és dai, majd a mentésre.

az építési gyám segítséget igénylő helyzetet talált, az egység jelenete a derékhoz volt kötve, majd lement a tartály megmentésére. A helyszín személyzete hívja a 110, 119, 120 riasztást a tűzoltók által légzőkészülékkel, hogy menjenek le a tartályból megmentett három emberre a kórházba.

Baleset oka:

1. A baleset közvetlen oka a siker rohanása, az illegális művelet, a tartályüzemeltetési rohanás és a mentés volt.

2. A biztonsági menedzsment nincs a helyén, és a helyszín szervezete kedvezőtlen. Miután a felelős személy elhagyja a helyszínt, nem hajtja végre a biztonsági felelősséget és nem tisztázza a működési tervet, és nem biztosítja a szükséges észlelési eszközöket, ami a munkavállalók illegális működéséhez és mentéséhez vezet, ami közvetett ok a baleset.

3. A baleset közvetett oka a biztonsági oktatás, valamint a biztonsági üzemeltetési készségek és a józan ész hiánya.

Fő feladatai:

1. A Hunan tartományban működő vállalkozások biztonsági felelősségvállalási rendszerét nem vezetik be, a helyszíni biztonsági termelés szervezése, felügyelete és oktatása azonban nem hatékony. A társaság felelősséget visel a balesetért, és 100 000 jüan közigazgatási és gazdasági büntetést szab ki neki.

2. A helyszínen végzett művelet fő felelőse a zhao vezetéknévű alkalmazott. A műveletet megelőzően nem tette közzé a szükséges biztonsági nyilvánosságra hozatalokat, és nem szervezte meg a helyszíni művelet biztonsági felügyeletét, ezért ő felelős a baleset kezeléséért.

3. Wangnak és dainak elsősorban az illegális műveletekért és mentésért kell felelősök lennie.

4. Vegyen ki 40 000 jüan RMB közigazgatási gazdasági büntetést a társaság törvényes képviselőjére xu.

Balesetre figyelmeztetés:

1. Erősítse meg az alkalmazottak biztonsági oktatását, ne váljon pusztán alaki jellegűvé, különösen erősítse meg a „három nem árt” oktatást, hogy összekapcsolódjon az állás biztonságának tényleges kutatásával és a balesetek kockázatával annak érdekében, hogy a személyzet, aki ismeri a jogsértés következményeit, elsajátítja az önvédelem képességeit, kialakítja a jó munka szokásait.

2. A veszélyes műveleteket végző személyzet számára egyrészt a előírásokkal és a műszaki követelményekkel összhangban szigorúan kell működniük, másrészt meg kell tanulniuk és elsajátítaniuk az önvédelem ismereteit és mások mentését is. hogy szerepet játsszon a kritikus pillanatban.

Kifejezetten az Ön speciális igényei szerint tervezték meg a kicsi tapadásgátló megszakítót, amelyet Kína egyik professzionális gyártója és beszállítója - LOCKEY - készített. Üdvözöljük a kis méretű, Kínában gyártott, testreszabott szoros megszakító-zárolóval, gyárunkban, olcsó áron, és ingyenes mintát is kínálunk.
Vizsgálat