Loto eszközök megszakítókhoz

Loto eszközök megszakítókhoz
Termék részletek

Rendelési szám:   CBL 32

Grip szoros megszakító zár

a) Masszív ABS-ből készül.

b) Helyezze fel a széles vagy magas megszakító kapcsolókat, amelyek általában megtalálhatók a nagyfeszültségű / nagy teljesítményű megszakítókon.

c) C an szerszám nélkül könnyen kezelhető .

d) Lyuk átmérője: 10 mm.

 

Cikkszám

Leírás

CBL 32

Max. Befogás 15 mm

Működési kártya és karbantartási kártya kezelő rendszer

1. cél

Ezt a rendszert az áramellátás és a karbantartás közötti biztonságkezelés céljából alakították ki, hogy elkerüljék a személyi sérülésekkel járó baleseteket a berendezések és az üzemeltetők között, valamint a gyártást és a karbantartást.

2. Alkalmazási kör

Ez a rendszer vonatkozik a gyárban található kulcstartóra, valamint a fő gépek, az elektromos berendezések működtetésére és karbantartására.

3. Fogalmak és leírások

3.1 Kezelőlap: ez az egyetlen adattábla, amelyen a gyártók jogosultak a berendezést üzemeltetni. A gyártásbiztonsági megerősítési rendszert szigorúan bevezetik. Azok, akik nem működtetnek táblát, nem használhatják a berendezést.

3.2 karbantartó lemez: ez egy figyelmeztető jel, amelyet a karbantartó személyzet állított fel a biztonság garantálása és a berendezés karbantartás során történő hibás működésének elkerülése érdekében.

3.3 biztonsági gyártás-visszaigazolási rendszer: ez a megerősítés, megerősítés és megerősítés általános időtartama, azaz minden művelet és művelet előtt meg kell erősíteni, megvalósíthatónak és pontosnak kell lennie a működtetendő tárgynak.

3.4. A megerősítő rendszer tartalma: három szempontból áll: az operáció megerősítésére szolgáló rendszer, az érintkező és a visszhang, valamint a gyalogos megerősítési rendszer.

4. Az üzemeltetési kártya és a karbantartási kártya kezelése

A 4.1 operációs kártya az egyetlen igazolás a berendezés üzemeltetéséhez. Tilos a kezelõkártya nélkül kezelni a berendezést. A berendezés kezelője elveszíti a berendezés üzemeltetésének jogát, amikor a kezelõkártyát egy másik személynek adja át.

4.2. A műveleti kártya az átadás nélkülözhetetlen része, és azt a felszereléssel együtt kell átadni.

4.3. Normál gyártási körülmények között az operációs lemezt rögzített helyzetben kell elhelyezni a műtőben, és a kezelő felel a felület megőrzéséért és megtisztításáért. A monitor vagy a csoportvezető hozzájárulása nélkül tilos. Ha ki kell venni, a műtétkártya őrizetbe veszi, visszatér.

4.4. Normál gyártási körülmények között a karbantartó lemezt a berendezés karbantartó csoportjában kell tárolni, a karbantartó csoport vezetőjének pedig kérnie kell a karbantartó lemezt. A karbantartás után a karbantartó lemezt vissza kell adni.

4.5 A karbantartás megkezdése előtt a karbantartó személyzet és az üzemeltetők kommunikálnak egymással, egyértelművé teszik a karbantartás tartalmát és a karbantartás kezdési és befejezési idejét, majd kicserélik a működési és karbantartási kártyákat. Ha a karbantartási kártyát nem lógják az operációs platformon, és az operációs kártyát nem távolítják el az operációs platformról, a karbantartó berendezés nem engedélyezett.

4.6 A karbantartás során az üzemeltetési táblát a karbantartó személyzetnek kell őriznie, a karbantartó lemezt pedig a műtéti asztalra kell lógni.

4.7 A karbantartás után az eszközöket és alkatrészeket nem szabad a berendezésen hagyni. Cserélni tudják a munkalapjaikat, miután az összes kezelőt evakuálták a biztonsági területre. Ezután kövesse az utasításokat a normál termelés folytatásához.

4.8 Ha több karbantartási típus (villanyszerelő, szegecselő, szerelő, hegesztő stb.) Ugyanazon berendezésen végez karbantartási munkákat, akkor egy személy felelős a munkakártya-cseréjének előzetes kezeléséért és a működési kártya megőrzéséért .

4.9 Ha az üzemeltető megtagadja a kezelőlap átadását a karbantartó személyzet számára, ez azt jelzi, hogy a kezelő abban az időben nem hajlandó ellenőrzést vagy javítást végezni. Vita esetén a csoportvezető vagy az egységvezető koordinálja a vita megoldását. A karbantartási munkálatokat azonban a megállapodás megszerzése és a munkalap cseréje előtt nem szabad elvégezni.

4.10. Ha a berendezés nem működik rendesen, vagy baleset bekövetkezhet, a biztonsági osztálynak, a diszpécsernek és az illetékes felügyelőknek joguk van a működési kártyát elvenni, és haladéktalanul értesíteni az érintett egységeket és személyzetet.

4.11. A működési táblát megfelelő módon kell tartani, és a veszteséget haladéktalanul be kell jelenteni. A berendezést nem szabad újrakibocsátás nélkül használni. Különleges esetekben azt a gyár igazgatója vagy igazgatója hagyja jóvá, és ideiglenes eljárások átadása után kell felhasználni.

4.12 Amikor a mechanikus javítások, az elektromos javítások és a berendezések üzemeltetői kikapcsolják az energiát, be kell építeniük a növény-egészségügyi és biztonsági előírásokat. 69 "berendezések karbantartása és áramkimaradásokkal felsorolt ​​rendszer". A gyártási biztonsági osztály által kiadott működési kártya egységes gyártást ad ki, az érintett egységek kitöltik a mellékelt űrlapot: "hegesztett csővezeték-üzem üzemi kártya kezelési regisztrációs nyomtatvány".

Ennek a rendszernek a megsértése a gyári "biztonsági termelésértékelési intézkedések" végrehajtásának megfelelően.

Vizsgálat