Nagy megszakító zár

Nagy megszakító zár
Termék részletek

Rendelési szám:   CBL 13

Rögzítő-megszakító zár

a) Robusztus polipropilénből és ütésmódosított nylonból készül.

b) Használható az alján lévő rögzítőbilincsekkel a hosszú csúszókapcsolók és a nagy szögelfordítású kapcsok kemény rögzítéséhez.

c) szerszám nélkül könnyen kezelhető.

d) Lakat bilincsek elfogadása 9/32 '' -ig   ( 7,5 mm) átmérőjű.

 

Cikkszám

Leírás

CBL 13

Nagy 480-600 V-os megszakító kikapcsolás esetén a markolat szélessége 70 mm

Rövid csatlakozásvédelem, elrejtett rejtett veszély

Hogyan történt:

2003. augusztus 11-én, körülbelül 11 óra körül egy Qingdao-i vállalat egyik alkalmazottja, a ma gépjárművet működtette a fröccsöntő géppel. A fröccsöntő berendezés mechanikai védőlemezének hibás működése miatt a mechanikus védelmet nem tartották fenn. Amikor a berendezés befejezi a munkadarab fröccsöntését, hogy részt vegyen, a berendezés mozog, és a hím jobb karja súlyos sérülést okoz.

Baleset oka:

1. A baleset közvetlen oka az, hogy valaki engedély nélkül megváltoztatta a berendezés védőberendezéseit.

2. A baleset fő oka az, hogy a felszerelés és a biztonsági tisztviselők nem hajtják végre a fröccsöntő gép napi ellenőrzését és felügyeletét, átmennek a helyszínen, és nem találják meg és oldják meg hatékonyan a problémát.

3. A csoportvezető, biztonsági tiszt és az üzletág algyára nem képes időben ellenőrizni és megállítani a szabályok megsértését a helyszínen, amely a baleset közvetett oka, és felelős a menedzsmentért.

Balesetre figyelmeztetés:

1. A "három jogsértés" a termelési biztonsági balesetek egyik eredeti oka. Az illegális működés és a munkafegyelem megsértése által okozott balesetek az összes baleset több mint felét teszik ki. A "három jogsértés" vált a baleset fő okává.

2. A termelőegységek és az üzemeltetők nem értik teljesen a szabályok és szabályok megsértésének következményeinek súlyosságát, ami sokszor a "három jogsértés" jelenségét eredményezi.

Kifejezetten az Ön speciális igényei szerint alakították ki a nagy megszakítót, amelyet Kínában a professzionális gyártók és beszállítók készítettek a KOCKÁZATban - LOCKEY. Üdvözöljük a nagykereskedelemben testreszabott, nagy méretű megszakító zárolással, Kínában, olcsó áron, gyárunkban, és ingyenes mintát is kínálunk.
Vizsgálat